Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme, joka on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme numero on +358 4087656890. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit myös laittaa asiakaspalveluumme sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@talox.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat! Voit tilata asiakaspalvelustamme maksuttoman tonttiarvioinnin kaikkialle Suomeen. Teemme korvausta vastaan tonttiarviointeja myös Ruotsissa ja Norjassa.

Esitteitämme voit tilata joko asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse osoiteella esite@talox.fi . Kerrothan esitetilauksesi yhteydessä mistä esitteestä tai esitteistä olet kiinnostunut! Esite tai esitteet toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit tilauksen kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Emme toimita esitteitämme lainkaan painetussa muodossa postitse. Pyrimme näin säästämään syntyvää paperijätettä sekä tätä kautta luontoa! Käytäthän harkintaa myös sähköisten esitteidemme tulostamisessa! Kiitos! Otathan huomioon, että emme toimita esitteitä pelkän vastaajaan jätetyn viestin perusteella, vaan toivomme, että jätät vastaajaan soittopyynnön sekä yhteystietosi, joista tavoitamme sinut asiakaspalvelumme aukioloaikoina.

Suunnittelijoidemme, edustajiemme ja arkkitehtiemme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@talox.fi . Saat suunnittelijamme, edustajamme ja arkkitehtimme kiinni myös puhelimitse asiakaspalvelun kautta. Kerro asiakaspalvelulle ketä tavoittelet ja sinut yhdistetään kyseisen henkilön puhelinnumeroon. Suunnittelijoinamme toimivat tällä hetkellä Marketta Littunen, Marjaana Koivuvaara, Liisa Isonäkki sekä Johannes Koskiranta. Edustajinamme toimivat tällä hetkellä Markus Koskivaara, Mikael Isonen, Hannele Kormula, Vilma Suokannas sekä Johannes Vuolio. Arkkitehteinämme toimivat tällä hetkellä Åke Larsson, Pauli Jahvanainen, Hannele Huurinainen, Lauri Suomela, Karri Kotonen, Eemeli Koistinen, Paul Smedsson sekä Samir Mahmuud. Talonrakennusvastaavanamme toimii Matti Kuusjärvi. Meillä on säännöllisesti myös esimerkiksi arkkitehtiopiskelijoita koulutuksessa. Jos olet alan opiskelija, kysy ihmeessä, onko työharjoittelupaikkoja vapaana. Koulutamme mielellämme alan tulevaisuuden huippuosaajia ja tarjoamme mielellämme osaamisemme myös opiskelijoiden käyttöön! Toimistomme sijaitsee Vantaalla osoitteessa Kielokuja 251 A ja se on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana.

Messut

Voit tutustua rakentamiimme taloihin Ympäri Suomea pidettävillä messuilla. Voit tulla tutustumaan rakentamiimme taloihin esimerkiksi talomessuille Vantaalle 1.2.-5.2.2016. Talomessut pidetään Vantaan messukeskuksessa ja meillä on messuilla laaja edustus. Tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa talohaaveistasi ja suunnitelmistasi sekä tutustumaan monipuolisiin ja yksilöllisiin palveluihimme, joita tarjoamme ympäri Suomen sekä Ruotsissa ja Norjassa. Talomessuilla näet kaikki kolme talojemme päätyyliä, jotka ovat: funkis-tyyli, moderni tyyli sekä traditional-tyyli sekä saat kokeilla talosuunnitteluohjelmistoamme yhdessä paikalla olevan arkkitehtimme kanssa. Messuilta saat inspiraatiota ja ideoita talonrakennusprojektiasi varten! Messutaloissa voit myös kokeilla kuinka tietyt rakennusratkaisut toimivat käytännössä.
Vantaan talomessujen lisäksi aiomme osallistua ainakin seuraaville messuille vuonna 2016:

– Espoon talomessut 1.3.-5.3.2016 Espoon messuhallissa
– Oulun talomessut 5.5.-7.5.2016 Oulun messuhallissa
– Turun talomessut 6.6.-7.6.2016 Turun messuhallissa
– Tampereen talomessut 7.7.-9.7.2016 Tampereen messuhallissa
– Rovaniemen talomessut 8.8.-12.8.2016 Rovaniemen Korvatunturi-hallissa
– Lahden talomessut 9.9.-15.9.2016 Lahden teollisessa messuhallissa
– Lappeenrannan talomessut 10.10.-14.10.2016 Lappeenrannan messuhallissa sekä
– Haminan talomessut 11.11.-16.11.2016 Haminan sataman messuhallissa.

Kysy lisää messuedustuksistamme asiakaspalvelustamme, joka on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme puhelinnumero on +358 4087656890. Jos asiakaspalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Saat asiakaspalveluumme yhteyden myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@talox.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat! Asiakaspalvelumme palvelee sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tehdään yhdessä talounelmistasi totta! Emme pelkää haasteita, vaan tartumme niihin innolla! Odotamme yhteydenottoasi!