Rakentaminen

Emme rakenna lainkaan massatuotantona valmistettavia standarditaloja, vaan jokainen talomme rakennetaan käsityönä yksi talo kerrallaan. Laadimme piirustukset sekä kaikki muut suunnitelmat yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon asiakkaan toiveet sekä tarpeet. Meillä on asiantuntevia ja kokeneita suunnittelijoita, edustajia ja arkkitehtejä, jotka ovat valmiina tarttumaan haasteeseen kuin haasteeseen! Toteutamme sinulle vaikka kuusikulmaisen olohuoneen kolmine leivinuuneineen niin halutessasi.
Arkkitehtimme ovat erikoistuneet ottamaan huomioon ympäristön, johon taloa suunnitellaan rakennettavaksi. Tähän ympäristön huomioonottamiseen liittyvät esimerkiksi seuraavat asiat:

– Rakennusviranomaisten määräykset
– Alue, jolle aiotaan rakentaa ja kyseisen alueen tyyli
– Asemakaava sekä
– Tonttisi muoto.

Asemakaava määrittelee pitkälti sen miltä talosi tulee näyttää; se määrittelee esimerkiksi talosi kerrosmäärän, korkeuden ja talon katon muodon.
Jos haluat, että tulemme tekemään tonttiarvion luonasi, voit soittaa asiakaspalveluumme, joka on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme numero on +358 4087656890. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Voit myös laittaa asiakaspalvelullemme sähköpostia osoiteella asiakaspalvelu@talox.fi . Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme, että soitat! Tonttiarvio on maksuton Suomessa riippumatta siitä päätätkö jatkossa rakennuttaa talosi kauttamme vai et! Teemme tonttiarviointeja ympäri Suomen. Teemme tonttiarviointeja korvausta vastaan myös Norjassa ja Ruotsissa. Kysy lisää näiden tonttiarviointien hinnoista asiakaspalvelustamme, joka palvelee sinua suomen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

Esitteet

Voit tilata maksuttoman sähköisen esitteemme soittamalla asiakaspalveluumme, joka on avoinna maanantaista tiistaihin kello 8-17 välisenä aikana, keskiviikosta torstaihin kello 9-17 välisenä aikana, perjantaisin kello 9-16 välisenä aikana, lauantaisin kello 12-16 välisenä aikana sekä sunnuntaisin kello 13-15 välisenä aikana. Asiakaspalvelumme numero on +358 4087656890. Jos puhelinpalvelussamme on ruuhkaa, jätä viesti vastaajaan äänimerkin kuultuasi, niin asiakaspalvelumme palaa asiaan mahdollisimman pian! Emme kuitenkaan toimita esitetilauksia pelkän vastaajaviestin perusteella, vaan toivomme, että jätät vastaajaan viestin yhteystietojesi kera!

Voit tilata esitteen myös sähköpostilla osoiteella esite@talox.fi . Kerrothan esitetilauksesi yhteydessä mistä esitteestä tai esitteistä olet kiinnostunut! Esite tai esitteet toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla teit tilauksen, kahden arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Emme toimita esitteitämme lainkaan painetussa muodossa postitse. Pyrimme näin säästämään syntyvää paperijätettä sekä tätä kautta luontoa! Käytäthän harkintaa myös sähköisten esitteidemme tulostamisessa! Kiitos!

Voit tulla tutustumaan rakentamiimme taloihin myös talomessuille Vantaalle 1.2.-5.2.2016. Talomessut pidetään Vantaan messukeskuksessa ja meillä on messuilla laaja edustus. Tule juttelemaan asiantuntijoidemme kanssa talohaaveistasi ja suunnitelmistasi sekä tutustumaan monipuolisiin ja yksilöllisiin palveluihimme, joita tarjoamme ympäri Suomen sekä Ruotsissa ja Norjassa. Talomessuilla näet esimerkin kaikista kolmesta päätyylistämme: funkis-tyylistä, modernista tyylistä sekä traditional-tyylistä sekä saat kokeilla talosuunnitteluohjelmistoamme yhdessä paikalla olevan arkkitehtimme kanssa. Tehdään yhdessä talounelmistasi totta! Olemme valmiina tarttumaan sekä pieniin että suuriin haasteisiin ja jopa mahdottomilta tuntuviin projekteihin! Jos etsit yksilöllistä talonrakennuspalvelua, Talox on oikea valinta sinulle! Nähdäänkö messuilla?