Palautteet

Talox on erinomainen talonrakennuspalvelu! Kun aloimme suunnitella talon rakentamista, kiersimme läpi useita talonrakennuspalveluita tarjoavia yrityksiä, muttemme olleet oikein tyytyväisiä yhteenkään niistä. Olemme kieltämättä aika vaativia asiakkaita ja tiedämme tasan tarkkaan, mitä tahdomme, mutta mielestäni meillä on myös tähän oikeus – onhan oma koti varmastikin elämämme suurin hankinta! Kun astuimme sisään Taloxin toimistoon, tiesin heti, että olimme löytäneet etsimämme! Jo toimistosta huokui tunne, että täällä osataan tehdä se mitä luvataan! Enkä ole ollut pettynyt valintaamme! Talox hoiti talomme suunnittelun, toimituksen ja toteutuksen alusta loppuun asti. Saimme olla mukana koko suunnitteluprosessin aikana ja suunnittelussa otettiin tarkasti huomioon toiveemme, tarpeemme sekä vaatimuksemme. Myös budjetissa pysyttiin kiitettävän hyvin. Talo rakentui aikataulun mukaisesti ja pääsimme muuttamaan kesällä uuteen kotiin. Talo on ylittänyt kaikki odotuksemme ja viihdymme uudessa kodissamme erinomaisesti. Olemme saaneet kovasti kehuja tuttaviltamme talon nerokkaista yksityiskohdista ja ratkaisuista. Suosittelen Taloxia kaikille, jotka haluavat rakennuttaa itselleen yksilöllisen kodin! – Marjaleena, 40 vuotta, Helsinki.

Toivoimme saavamme juuri tietynlaisen funkis-tyylisen talon. Meillä oli selkeät ajatukset ja toiveet talon suhteen ja palkkasimme jo arkkitehdin, jonka oli tarkoitus piirtää meille unelmiemme talon pohjapiirustus sekä rakennuspiirustukset. Jostakin syystä yhteistyö kyseisen arkkitehdin kanssa ei vain sujunut. Tunsimme, ettemme tulleet kuulluiksi ja ettei talossa näkynyt oma kädenjälkemme riittävällä tavalla. Aloin jo kyllästyä koko tilanteeseen. Onneksi tuttavamme kuitenkin suositteli meille Taloxia. Hän oli juuri rakennuttanut kyseisen yrityksen kautta itselleen upean modernin kodin ja oli ollut yritykseen äärimmäisen tyytyväinen. Kiinnostuimme heti ja kutsuimme edustajan Taloxista tekemään tontillemme maksuttoman tonttiarvion. Yhteistyö sujui alusta lähtien niin hyvin ja edustajalla oli niin hyviä näkemyksiä tonttimme suhteen, että päätimme hankkia talon Taloxin kautta. Emme ole katuneet tätä päätöstä. Talo on aivan omannäköisemme ja se valmistui sekä budjetin että aikataulun mukaisesti. Lisäksi talo on osoittautunut jopa oletettua energiatehokkaammaksi, mikä tietenkin säästää selvää rahaa. On ihanaa, kun ei tarvitse huolehtia talon mahdollisista korjauskustannuksista tai muutenkaan paikoista, jotka ovat rempallaan tai tarvitsisivat laittamista. Nyt voimme keskittyä elämiseen ja tästä uudesta kodista nauttimiseen! – Liisa, 35 vuotta, Helsinki.

Talox suunnitteli, toimitti ja toteutti meille unelmiemme kodin, jossa oli toiveidemme mukaisesti useita hieman epätavallisia ratkaisuja, mutta joka onnistui tästä huolimatta jopa yli odotusten. Lastenhuone oli meille se talon tärkein huone, asuuhan siellä kaksi prinsessaamme – 4-vuotiaat kaksostyttömme. Suuri lastenhuone rakennettiin siten, että tytöt voivat sekä leikkiä siellä yhdessä että saada omaa rauhaa. Lastenhuoneeseen tuli esimerkiksi parvi, joka muistuttaa prinsessalinnan parveketta ja jossa lapsemme voivat leikkiä pieniä prinsessoja. Hieman epäröin tällaisen toiveen esittämistä arkkitehdille, mutta arkkitehtipä innostuikin ajatuksesta ja ideoi tyttöjen huoneesta vieläkin hienomman kuin olisin itse osannut. Arkkitehdin taitava kädenjälki näkyy myös olohuoneessamme, josta toivoimme poikkeuksellisesti kuusikulmaista. Arkkitehti esitti meille loistavia ehdotuksia kuusikulmaista olohuonettamme koskien, mutta lopulta saimme kyllä itse tehdä päätökset; ja mikäpä olikaan helpompaa kuin tehdä päätökset tilanteessa, jossa huonoja valintoja ei ollut tarjolla lainkaan! – Tiina, 34 vuotta, Kirkkonummi.

Voin suositella Taloxia kaikille yksilöllisistä taloista kiinnostuneille talonrakentajille. Asiantuntevampaa ja monipuolisempaa talonrakennusyritystä saa etsiä! Tämä palvelu ei sovi ihmisille, jotka haluavat rakentaa edullisen tusinatalon, mutta se on erinomainen vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa uniikin talon, joka on suunniteltu täysin asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden pohjalta! Toki jokaisen oma henkilökohtainen budjetti asettaa raamit talonrakennusprojektille, mutta tässäkin suhteessa Taloxin tiimi antoi meille hyviä ohjeita; he neuvoivat missä kohden voisimme säästää ja missä kohden kannattaisi säästää, jotta voisimme saada taloomme juuri ne asiat, joita pidimme kaikista tärkeimpinä. Suunnitteluvaihe hoidettiin Taloxissa muutenkin erinomaisen huolellisesti ja asiantuntevasti! – Pauliina, 41 vuotta, Kauniainen.